Over ons

Welkom bij Sports Unlimited een bedrijf gespecialiseerd in outdooractiviteiten. Wij organiseren sinds 1995 activiteiten en arrangementen in de Belgische Ardennen en op de Nederlandse stranden, maar in 2013 hebben we besloten ons te focussen op de Ardennen. Het hele jaar door verzorgen wij met veel plezier activiteiten voor bedrijven, scholen en particulieren!

Visie

Ons doel is om kwalitatief goede en vooral veilige actieve uitjes te organiseren. Daarbij staan beleving, uitdaging, plezier en veiligheid centraal! In onze visie zijn actieve uitjes de manier om mensen dichter bij elkaar te brengen en teams hechter te maken. Dit doen wij door mensen een uitdagende, maar veilige beleving te geven. Met onze passie en kennis streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit bij de organisatie en uitvoering van onze uitjes.

Missie

Onze missie is om van elk uitje een geslaagd uitje te maken. Wij doen dit werk omdat wij graag andere mensen het plezier van de activiteiten willen laten beleven. Dit in een informele en gezellige setting, waarbij wij zorgen voor de organisatie en de veiligheid. Transparantie, flexibiliteit, plezier en uitdaging zijn daarbij onze kernwaarden.

Veiligheid

Wij zijn lid van de VeBon en werken met een tuv gecertificeerd veiligheidssysteem. Bij deze certificering hoort ook een goede bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Alle activiteiten die wij aanbieden voeren wij ook zelf uit, dat betekent optimale controle over het materiaal. De activiteiten worden begeleid door ervaren en gediplomeerde instructeurs, die ook allemaal intern zijn opgeleid. Wat ook een prettig idee is, is dat wij voor al onze deelnemers standaard een reis- en ongevallenverzekering hebben!

Erkend leerbedrijf

Wij zijn onder een van onze handelsnamen (Sports Unlimited) aangesloten bij Calibris en Aequor. Dit is een kenniscentrum voor leren in de praktijk. Wij hebben elk seizoen verschillende stageplekken, zowel uitvoerend als op kantoor.

Biografie Minke van Weerdhuizen

Minke is afgestudeerd aan de ALO: Academie Lichamelijk Opvoeding. Ze is echter geen gymjuf geworden, omdat zij haar passie vond in de buitensport. Naast het werk als buitensport instructrice in de Ardennen, was ze ook zes winters snowboardlerares in onder andere Oostenrijk. Tussendoor gaf zij ook nog zwemles in verschillende zwembaden in Amsterdam.

Na een aantal jaren gewerkt te hebben in de buitensport in de Ardennen wilde ze eigenlijk meer dan alleen maar instructrice zijn, vooral het organiseren en plannen sprak haar aan. Daarnaast wilde ze ook graag meer activiteiten in Nederland aanbieden en die wens had Martijn, haar ‘zakenpartner’ ook. In 2006 is ze daarom met Martijn gaan samenwerken en hebben ze de activiteiten in Nederland in België verder uitgebreid om het bedrijf verder te laten groeien. Wat uiteindelijke heeft geresulteerd in de overname van Outdoor Camping Barvaux in 2015 nadat ze de camping, van waaruit ze hun outdooractiviteiten in de Ardennen al deden, eerst twee jaar hadden gepacht.

Naast het feit dat ze van haar hobby haar werk heeft gemaakt, heeft ze ook nog hobby´s zoals; wielrennen, snowboarden, mountainbiken, adventure racen, triathlons en op vakantie gaan.

Biografie Martijn Veldheer

Martijn is eigenlijk al tijdens zijn studie aan het Cios zelfstandig ondernemer geworden. Tijdens zijn stage in de buitensport kwam hij erachter dat dit is wat hij wilde gaan doen! Meteen na zijn studie is hij dus gestart met een buitensportbedrijf. Sinds 1995 organiseert Martijn al activiteiten voor groepen. Een bak ervaring dus en het is nog steeds elke dag leuk!

Martijn is geboren en getogen in Heiloo, daar woont hij nog steeds samen met zijn vrouw en zoontje plus hond Ziva. Zijn hobby´s zijn zaalvoetbal, mountainbiken, snowboarden, lange strandwandelingen met hond Ziva en natuurlijk alle buitensportactiviteiten!