Over ons

Biografie Minke van Weerdhuizen

Minke is afgestudeerd aan de ALO: Academie Lichamelijk Opvoeding. Ze is echter geen gymjuf geworden, omdat zij haar passie vond in de buitensport. Naast het werk als buitensport instructrice in de Ardennen, was ze ook zes winters snowboardlerares in onder andere Oostenrijk. Tussendoor gaf zij ook nog zwemles in verschillende zwembaden in Amsterdam.

Na een aantal jaren gewerkt te hebben in de buitensport in de Ardennen wilde ze eigenlijk meer dan alleen maar instructrice zijn, vooral het organiseren en plannen sprak haar aan. Daarnaast wilde ze ook graag meer activiteiten in Nederland aanbieden en die wens had Martijn, haar ‘zakenpartner’ ook. In 2006 is ze daarom met Martijn gaan samenwerken en hebben ze de activiteiten in Nederland in België verder uitgebreid om het bedrijf verder te laten groeien. Wat uiteindelijke heeft geresulteerd in de overname van Outdoor Camping Barvaux in 2015 nadat ze de camping, van waaruit ze hun outdooractiviteiten in de Ardennen al deden, eerst twee jaar hadden gepacht.

Naast het feit dat ze van haar hobby haar werk heeft gemaakt, heeft ze ook nog hobby´s zoals; wielrennen, snowboarden, mountainbiken, adventure racen, triathlons en op vakantie gaan.

Biografie Martijn Veldheer

Martijn is eigenlijk al tijdens zijn studie aan het Cios zelfstandig ondernemer geworden. Tijdens zijn stage in de buitensport kwam hij erachter dat dit is wat hij wilde gaan doen! Meteen na zijn studie is hij dus gestart met een buitensportbedrijf. Sinds 1995 organiseert Martijn al activiteiten voor groepen. Een bak ervaring dus en het is nog steeds elke dag leuk!

Martijn is geboren en getogen in Heiloo, daar woont hij nog steeds samen met zijn vrouw en zoontje plus hond Ziva. Zijn hobby´s zijn zaalvoetbal, mountainbiken, snowboarden, lange strandwandelingen met hond Ziva en natuurlijk alle buitensportactiviteiten!